Cart Bezoek onze webshop
Direct contact Phone 074 240 38 00

Van Lierop kiest voor zekerheid met service partner PRIMOTEQ

Geplaatst in Nieuws op 04/03/2012

Voor Van Lierop in Heeze is onderhoud de gewoonste zaak van de wereld: het machinepark moet in goede conditie blijven. Om die reden is het periodieke, preventieve onderhoud van de Trumpf Trumatic L 3050 lasersnijmachine ondergebracht bij PRIMOTEQ.

De Trumpf lasersnijmachine is uitgerust met een 5kW laserbron, waarmee materialen tot een dikte van 25mm kunnen worden gesneden. Deze machine vormt het spreekwoordelijke “hart” van het bedrijf, waardoor eventuele stilstand tijd tot een minimum beperkt moet worden. PRIMOTEQ staat 24/7 stand-by om storingen te verhelpen

Zo is onlangs bij een storingsmelding een inspectie uitgevoerd aan de laserbron. Tijdens de inspectie bleek de RF tube* defect te zijn. PRIMOTEQ heeft het onderdeel ter plaatse getraceerd en dezelfde dag nog geleverd en geïnstalleerd, mede dankzij het snelle handelen van de firma Richardson. De ervaren PRIMOTEQ monteurs hebben gezorgd voor een juiste afregeling van de tube en in bedrijf name van de machine.

* De RF tube is één van de meest kostbare onderdelen van de laserbron; het verzorgt de vermogensregeling van een CO2 laserbron. De tube is een hoogwaardig product van de fabrikant THALES.

Over van Lierop Heeze Als toeleverancier is Van Lierop te Heeze, onder de rook van Eindhoven, een dynamische en betrouwbare onderneming waar 30 medewerkers in een open en collegiale sfeer samenwerken.

Van Lierop profileert zich in de markt met klantgerichte engineering in plaat en constructie. Aan onze klanten leveren wij metalen onderdelen en samengebouwde modules die vervaardigd worden uit staal, RVS en aluminium. Hiervoor beschikt Van Lierop over een modern machinepark met lasersnijmachines, kantbanken, lasrobots en verspanende machines.

De klanten van Van Lierop verkopen eigen producten zoals vrachtwagens, logistieke systemen, hydraulische kranen of realiseren projecten zoals speciaalmachines, productielijnen en interieurinrichtingen.

Terug naar de vorige pagina

Meer informatie?

Neem contact op