Cart Bezoek onze webshop
Direct contact Phone 074 240 38 00

Primoteq vernieuwt bovenloopkraan voor première nieuwe Mercedes-Benz Vito

Geplaatst in Nieuws op 16/07/2014

Woensdag 16 juli 2014,

Mercedes-Benz zal medio 2014 de nieuwe Vito bedrijfswagen introduceren in de historische Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Alle internationale verkoopmedewerkers worden hierbij getrakteerd op een wervelende show tijdens de ‘Global Training Experience’, waarbij de oude -inmiddels buiten gebruik zijnde- Konecranes bovenloopkraan in de hal een belangrijke rol krijgt.

De show zal gedurende een aantal weken doorlopend opgevoerd worden en de kraan moet om die reden niet alleen functioneren, maar ook voldoen aan de nieuwste veiligheidseisen. Primoteq zal het oude gevaarte compleet moderniseren conform de EKH richtlijn en voorzien van oa. radiografische bediening. #retrofit

Terug naar de vorige pagina

Meer informatie?

Neem contact op