Cart Bezoek onze webshop
Direct contact Phone 074 240 38 00

Primoteq ambassadeur Smart Industry Rotterdam 2016

Geplaatst in Nieuws op 18/01/2016

ROTTERDAM, 14 januari 2016 – Tijdens de bijeenkomst ‘Rotterdam brengt Smart Industry in praktijk’ op het KvK Ondernemersplein in Rotterdam, heeft wethouder Maarten Struijvenberg van Economische Zaken en Werkgelegenheid 16 ondernemers uit de industrie benoemd tot Ambassadeur Smart Industry Rotterdam.

Wethouder Maarten Struijvenberg en de 16 ambassadeurs

Zij gaan zich inzetten als boegbeeld door zelf de samenwerking te zoeken met collegaondernemers. De 16 ondernemers en hun bedrijven, waaronder Primoteq, zijn een voorbeeld voor collega-ondernemers en vervullen een rol als aanjager van vernieuwingen, aldus de wethouder. Primoteq zal met de andere partijen betrokken worden bij het opstellen van industriële ontwikkelings- en investeringsprogramma’s als de Roadmap Next Economy.

Alle 16 ambassadeurs zijn vertegenwoordigers van gerenommeerde bedrijven uit de Smart Industry. Een gemengd gezelschap en een dwarsdoorsnede van de (maak)industrie in Rotterdam. Stuk-voor-stuk vooruitstrevende bedrijven die voorop gaan met betrekking tot de nieuwste innovaties en een duidelijke betrokkenheid hebben met de regio Rotterdam.

Wethouder Struijvenberg laat weten dat de gemeente aangehaakt blijft op deze ontwikkelingen, voor het behoud en aantrekken van bedrijven in de Rotterdamse industrie.

Het traject ‘Rotterdam brengt Smart Industry in praktijk’ loopt tot begin 2017 en is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Rotterdam, Kamer van Koophandel, Ondernemersorganisatie FME en het Kenniscentrum Innovatief Ondernemerschap van de Hogeschool Rotterdam.

Terug naar de vorige pagina

Meer informatie?

Neem contact op