Cart Bezoek onze webshop
Direct contact Phone 074 240 38 00

Primoteq official dealer Donati

Geplaatst in Nieuws op 24/06/2019

Ter uitbreiding van het leveringsprogramma, heeft Primoteq het dealerschap verworven van de gerenommeerde Italiaanse hijsmiddelen producent Donati. Primoteq zal het complete productassortiment gaan vertegenwoordigen.

Primoteq is official dealer van Donati.

Donati Sollevamenti S.r.l. is opgericht in 1930 en gespecialiseerd in de productie van elektrische ketting- en staaldraadtakels en zwenkkranen. Donati is onbetwist marktleider in Italiƫ, maar ook op de wereldmarkt een vooraanstaande aanbieder van hijsmiddelen.

Donati ontwerpt en fabriceert haar producten in het thuisland. Deze producten kenmerken zich door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en worden met 3 jaar fabrieksgarantie geleverd. Donati is ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001 gecertificeerd.

Primoteq is een toonaangevend servicebedrijf voor productiemiddelen in de (maak)industrie, gespecialiseerd in hijs- en heftechniek, metaal- en kunststofbewerkingstechniek en lasersnijtechniek. Wij leveren meetbare toegevoegde waarde door het inzetten van hoogwaardige onderhoudsexpertise, waarbij wordt gestreefd naar het realiseren van de laagste integrale productiekosten. Dit wordt bereikt middels klantspecifieke onderhoudsconcepten (Excellent Maintenance). Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over Donati producten, of een hijsvraagstuk hebt. Wij denken graag met u mee.

Via telefoon: +31 (0)74 240 38 00
Via E-mail: trade@primoteq.com

Terug naar de vorige pagina

Meer informatie?

Neem contact op