Cart Bezoek onze webshop
Direct contact Phone 074 240 38 00

COVID-19 Update

Geplaatst in Nieuws op 23/03/2020

De instructies om verspreiding van het #coronavirus in te perken, volgen elkaar in snel tempo op. Vooralsnog hebben de ontwikkelingen beperkt invloed op de bedrijfsvoering van #PRIMOTEQ. We volgen de adviezen van het #RIVM en #GGD nauwgezet en hebben deze toegepast binnen onze organisatie.

Om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen, zijn onze 4 vestigingen in #Hengelo#Rotterdam#Nederweert en #Geleen geopend, al is de bezetting op kantoor kleiner dan u van ons gewend bent.

Maar ook nu denken wij maximaal met u mee en kunnen geplande werkzaamheden op uw locatie waar mogelijk ook in onze eigen werkplaatsen uitvoeren (met haal/breng service). Denk hierbij oa. aan de jaarlijkse #EKH keuring van uw losse #hijsmiddelen.

Neem gerust contact op. We staan voor u klaar!

T: 074 240 38 00
E: info@primoteq.com

Terug naar de vorige pagina

Meer informatie?

Neem contact op