Cart Bezoek onze webshop
Direct contact Phone 074 240 38 00

Primoteq service partner voor NS

Geplaatst in Persberichten op 11/04/2021

De Nederlandse Spoorwegen (NS) heeft Primoteq B.V. een contract toegekend voor het keuren, onderhouden en leveren van hijs- & hefinstallaties, -middelen en klimmaterialen.

De raamovereenkomst, met een looptijd van 4 jaar en 4 optiejaren, is Europees aanbesteed. NS koos hierbij voor een landelijke opzet, waarbij alle vestigingen van NS Onderhoud & Service, NS Treinmodernisering en NS Componentenbedrijf zijn aangesloten.

Primoteq zal de werkzaamheden vanaf april 2021 gaan uitvoeren in samenwerking met zusterbedrijf Bijlsma Hijs- en Heftechniek.

Over Primoteq
Primoteq is een toonaangevend servicebedrijf voor productiemiddelen in de (maak)industrie, gespecialiseerd in Hijs- en Heftechniek en Metaalbewerkingstechniek. Het bedrijf biedt landelijke dekking met 4 regionale vestigingen en ca. 100 medewerkers.

Primoteq maakt deel uit van KIS Gruppen, een Noorse industriƫle groep in privaat eigendom met meer dan 400 werknemers en 30 vestigingen in Noorwegen en Nederland. KIS is marktleider in inspecties en onderhoud van kranen en hijsmiddelen in Noorwegen en levert complete oplossingen voor hijsvraagstukken en cargo handling.

www.primoteq.com

Terug naar de vorige pagina

Meer informatie?

Neem contact op