Cart Bezoek onze webshop
Direct contact Phone 074 240 38 00

Al 150 jaar experts in onderhoud

Primoteq is een toonaangevend servicebedrijf voor productiemiddelen in de (maak)industrie, gespecialiseerd in metaal- en kunststofbewerkingstechniek, hijs- en heftechniek en lasersnijtechniek. Wij leveren meetbare toegevoegde waarde door het inzetten van hoogwaardige onderhoudsexpertise, waarbij wordt gestreefd naar het realiseren van de laagste integrale productiekosten. Dit wordt bereikt middels klantspecifieke onderhoudsconcepten (Excellent Maintenance). Wij bieden landelijke dekking vanuit 4 vestigingen: Hengelo, Rotterdam, Nederweert en Geleen [Chemiepark Chemelot].

Over ons

Op 1 februari 2005 bundelen Stork Mufac, Stork Hijs- & Heftechniek en MoVer Lasertechniek hun krachten en gaan samen verder onder de nieuwe naam: Stork Primoteq. De combinatie gaf hen een concurrerende positie die uitgroeide tot marktleiderschap in Nederland en België. Het bedrijf is sinds 1 maart 2012 verzelfstandigd.

 

 

 

Training en opleiding

Waar vakmanschap. Medewerkers van Primoteq zijn vakmensen die graag met hun opdrachtgevers meegroeien. Zij opereren op de werkvloer vaak direct in het verlengde van u als klant. Het resultaat? Een hoge betrokkenheid van uw werknemers en tijdige signaleringen van afwijkingen aan machines en installaties.

Specialisten. Met ruim 100 medewerkers heeft Primoteq alle vakmensen in huis die de meest complexe storings- en onderhoudsuitdaging 24/7 aankunnen. Het optimaal renderen van uw machines en installaties staat hierin altijd centraal.

Opleidingsprogramma voor medewerkers èn opdrachtgevers
De Primoteq Academy biedt een uitgebreid opleidingsprogramma om medewerkers vakinhoudelijk up-to-date te houden en om nieuwe mensen tot specialisten op te leiden. Hierin werkt Primoteq samen met gerenommeerde opleidingsinstituten.

Ook u kunt als opdrachtgever deelnemen aan de verschillende opleidingsprogramma’s als Lasermeettechniek, Machine Geometrie, Onderhoudstechnologie en de cursus Veilig Hijsen.

Erkend leerbedrijf

Leren kan in elk bedrijf, maar het verschil wordt gemaakt door bedrijven waar de kwaliteit van de leer-werktrajecten en de beroepspraktijkvorming gewaarborgd zijn. In de technische sector beoordeelt Kenteq of dat zo is. Bedrijven die geschikt zijn, krijgen een geregistreerde erkenning.

Kenteq Erkend Leerbedrijf - Primoteq

Primoteq biedt voor VMBO-leerlingen een erkend leerwerktraject aan.

MBO-leerlingen kunnen terecht voor:

  • Stageplaatsen (BOL)
  • Opleidingen (BBL)

Alle onderdelen van de beroepspraktijkvorming passeren de revue.

Een passende leeromgeving, duidelijke leerdoelen, structuur in het opleidingsproces en een goede en veilige leeromgeving.

Certified Service Partnerships

De doordachte onderhoudsfilosofie, het vakmanschap en de klantgerichtheid van Primoteq bieden een vertrouwensbasis voor een groot aantal merkfabrikanten (OEM’s) van over de hele wereld. Primoteq is Certified Service Partner voor:

Official DMG MORI Service Partner - PrimoteqOfficial Fives Forest-Liné Service Partner - PrimoteqOfficial Goglio Service Partner - Primoteq

        Certified Heidenhain Service Partner - Primoteq        

Dealerships

Primoteq is Official Dealer en distributeur in Nederland voor:

Official Precitec Dealer Nederland - PrimoteqOfficial Finest Software Dealer Nederland - Primoteq Official SKF Dealer Nederland - Primoteq               

 

 

Meer informatie?

Neem contact op