Cart Bezoek onze webshop
Direct contact Phone 074 240 38 00

Turn Key machineverhuizing door machinespecialisten

Machines verhuizen is een uitdagende klus, waarbij rekening moet worden gehouden met vele factoren. Nauwkeurigheid is van groot belang. Machines zijn volledig geometrisch uitgelijnd en moeten na een verhuizing opnieuw gesteld worden. Bewerkingsmachines verplaatsen vereist daarom expertise. Primoteq is uw professionele partner tijdens machineverhuizingen, die voor, tijdens en na het transport zicht heeft op het project. Wij bieden u een full service oplossing, afgestemd op uw specifieke wensen en situatie. Van functietest en back-up tot demontage, transportgereed maken, montage, stellen en in bedrijf nemen; wij begeleiden uw machineverhuizing van begin tot eind. Een machineverhuizing uitgevoerd door machinespecialisten.

Snel & efficiënt in elke situatie

Of u het nu gaat om een machine verplaatsen naar een nieuwe plek binnen of buiten uw bedrijf, of het gaat om een enkele machine of een complete productielijn, door te kiezen voor Primoteq weet u zeker dat uw kostbare lading veilig en snel wordt verhuisd. Omdat verhuizing invloed kan hebben op uw productieproces en dus uw omzet, is het van belang dat de verhuizing zo snel, efficiënt én nauwkeurig mogelijk wordt uitgevoerd. U wilt de zekerheid dat uw machines weer zo snel mogelijk up and running zijn, zonder in te boeten op productkwaliteit en nauwkeurigheid. De machinespecialisten van Primoteq voeren de verhuizing vakkundig uit en leveren uw machines turnkey op.

 

Onze aanpak

Zowel het formaat van de machine als de mate van nauwkeurigheid waarmee deze wordt afgesteld zijn bepalend voor de opzet van het transport. Primoteq coördineert deze werkzaamheden feilloos. We hebben diepgaande kennis van machines en de speciaal opgeleide technici van Primoteq zijn ervaren in het demonteren en transport gereedmaken van de machines. Na het transport verzorgen wij de montage, het volledig opnieuw en optimaal stellen en de inbedrijfname.

Dat doen wij voor kleinschalige, interne machineverplaatsingen, maar ook voor de verhuizing van een omvangrijk machinepark naar een andere locatie. Op de nieuwe locatie zorgen we er uiteraard voor dat machines weer zo snel mogelijk optimaal functioneren. Een machine verhuizen met Primoteq is dus méér dan alleen het transport. Wij verzorgen het hele traject (of desgewenst alleen het voor- en natraject) en u heeft er zelf geen omkijken meer naar. We leveren machines “turn key” op, helemaal klaar voor gebruik en minimaal net zo nauwkeurig als voorheen. Kortom: alles wordt voor u geregeld, u hoeft de machine alleen nog aan te zetten.

Onze services:

  • Functietest
  • Back-ups
  • Demontage
  • Transportgereed maken
  • Transport
  • Plaatsing
  • Laser-uitlijning, waterpas stellen en verankering
  • Montage
  • Inbedrijfstelling
  • Ondersteuning bij ingebruikname

Primoteq werkt samen met vakkundige partners

Voor machineverhuizingen werken wij samen met gerenommeerde machinetransporteurs. Desgewenst coördineren wij ook de bijkomende gebouwgebonden elektrotechnische werkzaamheden. Primoteq is ISO 9001 en VCA* gecertificeerd.

 

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u interesse in machineverhuizing? Eén van onze machinespecialisten helpt u graag verder.

Primoteq levert. Altijd en overal.

Meer informatie?

Neem contact op